За ВАС

Elena Noble schooling е създадено специално за ВАС пространство, за всички, които ценят своето професионално развитие с мотивация за нови знания. Проектната идея на Фондация „Елена Благородна – човечността е непреходна“, освен вече обявената структура, добавя и сегмент за родолюбие.
Изпълнявайки целта за трансфер на ескпертни знания, благодарение на успешно сътрудничество и с други обучаващи организации и лица, които могат да се нарекат екип на Elena Noble schooling, се осъществя и друга част от нашата мисия, а именно – разширяване на контактната мрежа, стимулирайки преноса на знания и умения, обществено полезни за младите хора.
Elena Noble schooling е тази база, която поставя началото на срещи, дебати и прилагане на материята практически сред младежи и хора, оценяващи пътя на своето непрестанно развитие. Платформата оказва подкрепа към мотивацията за справяне с ежедневните предизвикателства, оценявайки образованието като основна ценност.
Мотивирани заедно за екипни постижения,  подпомагайки изграждането на младежи с функционални компетенции, модерни професионални профили и допълнителни знания, приложими във всяка сфера на таланта.

#TEAMSCHOOLING