Карлос Мануел Яссер Мерлет – CODIFY Хасково 2023

Представяме Ви Карлос Мануел Яссер Мерлет в CODIFY Хасково 2023!

Младостта е мъдрост!

📚CODIFY – Хасково – културната среда на талантите…изкуство…спорт…и още…
🗓️1 ноември 2023 – Ден на народните будители

Посвещаваме новия брой на списание CODIFY, именно на културата, изкуството и спорта тук, в Хасково, където с достойнство и вяра даровитостта цъфти!

Карлос Мануел Яссер Мерлет е носител на Златна купа на Международната олимпиада по английски език между България и Литва. Заема второ място на областния кръг на състезанието на МОН за речеви и комуникативни умения на английски език при възрастова група: 6-8 клас. Печели първо място на Националната олимпиада КИНГС по “информатика” за 6 клас, и второ място на Националната олимпиада КИНГС по “човекът и природата” и по “английски език” за 6 клас. Карлос е Spelling Bee School Champion при възрастова група: 5-7 клас. Носител е на златен медал и купа от Международната олимпиада КИНГС по “английски език”. Класиран на областен кръг на Олимпиадата по астрономия. През месец юли 2023 заема второ място на Олимпиада КИНГС по “английски език” след суперфинал с общо 363 участвали деца.

Карлос Мануел Яссер Мерлет от времето в детската градина свири на пиано, за известно време на барабани, а от 7 години е ученик на г-жа Милена Апостолова.
Възпитаник е на музикална школа “Манол Иванов” в класа на г-жа Краси Генева, където взима уроци по вокално пеене.
Посещава неделното училище към православен храм “Св. Архангели Михаил и Гавраил”, където, освен религия, изучава и източното църковно пеене.
Посещава клуба по астрономия към Младежки център – Хасково.
Пее във вокална група “Пейте с нас” към ОУ “Св. Климент Охридски”, с ръководител г-жа Гергана Райчева.
Взима активно участие в училищния живот.
Най-голяма радост му доставят кулинарните мероприятия, защото обича да готви и приготвя вкусни бисквити.

ГАЛЕРИЯ

Списание CODIFY можете да четете онлайн тук https://elenanobleschooling.org/codify, а комплиментите книжна версия Ви очакват тук https://elenanoble.org/комплименти/#book.