Мариела Стойчева беше избрана за асистентка на знаменосеца

Мариела Стойчева беше избрана за асистентка на знаменосеца по случай дипломирането на медиците от випуск 2023 към Тракийски университет Стара Загора.

Мариела Стойчева е специална част от списание CODIFY – Хасково 2023 – културната среда на талантите…изкуство…спорт…и още…

🎓Мариела Стойчева е възпитаничка на ПМГ “Акад. Боян Петканчин” Хасково, а вече е и студентка на Тракийски университет Стара Загора към Медицински факултет.
👩🏻‍🎨Мариела е възпитаничка и на школа “Колорит” гр. Хасково, с ръководител Веселина Делчева. Завършила е пълния 12-годишен курс на обучение, с много награди и участия в местни, национални и европейски изложби.

Пожелаваме на Мариела много образователни и творчески пътешествия, увенчавани както с личностни успех и удовлетворение, така и с приноса им към средата.

Както казва Мариела, “Мисълта за крайната цел е моята мотивация всеки ден да следвам мечтите си.”, защото красотата е в мисълта на младите хора, за които образованието и общочовешките нравствени качества са ценност.