Нови книги за приказния Детски отдел към РБ “Христо Смирненски ” Хасково

Регионална библиотека “Христо Смирненски” – Хасково:
Осем нови книги ще попълнят фонда на Детски отдел.
Благодарим на Фондация “Елена Благородна – човечността е непреходна” за жеста и отношението.

Фондация “Елена Благородна – човечността е непреходна” направи дарение от 8 тома за Детския отдел към Регионална библиотека “Христо Смирненски” – Хасково.
По този начин се набляга на покритието на обществените и младежки литературни и познавателни интереси по общодостъпен начин.

Фондация “Елена Благородна – човечността е непреходна” изказва своите благодарности към директор Анна Щилянова за отдадеността, с която работи за развитието на Регионална библиотека “Христо Смирненски”, както и на целия колектив от Детски отдел към Регионална библиотека “Христо Смирненски” – Хасково за създаването на мечтана за децата среда за четене и любознание.

Станислава-Владимира Станкова (председател Фондация “Елена Благородна – човечността е непреходна”, творчески и технически ръководител списание CODIFY):
Не спирам да вярвам и знам, че е наш общностен ангажимент да работим така, влагайки усилия заедно, че да подпомагаме и да се грижим за Регионална библиотека “Христо Смирненски” – Хасково като основно обществено средство за изграждане на културни ценности, грамотност и добри навици сред децата. Така изграждаме и среда на уважение и взаимодействие посредством добрите практики в обществена полза.