Представяме Ви очарователната Ева Димитрова

Представяме Ви очарователната Ева Димитрова, която впечатлява с красотата на изразителността и споделените мисли за списание CODIFY.

Ева Димитрова е млада и целеустремена дама, вдъхновяваща с енергията си, с любознанието си, със съвременната си мъдрост. Като един от първите мислители на 2021, Ева е убедена в силата на дисциплината и правилата в ежедневието. Независимо че от есента ще бъде едва 3 клас, любимата й книга е “Официален правописен речник на българския език” на БАН.
В списание CODIFY Ева Димитрова споделя с читателите за любовта към книгите, мечтания дом и емоциите от земните цветове. Споменава и Кралица Елизабет, и Доналд Тръмп. Какво споделя за тях, четете в първото издание на списание CODIFY (Декември 2021).
Ева е попила знания от безброй енциклопедии, като обича и чуждите езици. Демонстрира брилянтно произношение по английски език, като гледа смело напред към изучаване и на немски.

“За своите 8 години тя работи като истински професионалист на снимачната площадка, а освен това упражнявахме й правоговор. При контакт с Ева е невъзможно да останеш безразличен към разказите й, идеите й, образователните й интереси. Изобщо към подхода й с любов и естетика към света.” – инж. Станислава-Владимира Станкова

Фондация “Елена Благородна – човечността е непреходна” подкрепи Ева Димитрова.

ГАЛЕРИЯ https://elenanoble.org/представяме-ви-очарователната-ева-ди/