Списание CODIFY брой 2

Списание CODIFY вече работи творчески и усилено за създаването на брой 2. Младежите, които са избраните мислители на 2022, пишат по своята мотивационна визия, разкриват таланта си и имат какво да ни кажат. С вълнение предстои да ги представим, а Вие можете да получите комплимент списание CODIFY 2021 в електронен или печатен вариант тук https://elenanoble.org/комплименти/#book.

Фондация “Елена Благородна – човечността е непреходна”, чрез реализирания си проект Elena Noble schooling, развива списание CODIFY, посветено на съвременната мъдрост на младите, образованието и външната мотивация. Съдържанието на CODIFY е с фундаментална цел за съхраняване на националната идентичност чрез грамотна употреба на българския език.
Списанието поставя пред себе си вариативност, като всяка година да работи върху теми и тенденции. Процесът на реализацията на CODIFY е най-важното предизвикателство в програмата, тъй като проектът предвижда предаване на знания и работа в екип по интересен и дискусионен начин. Дебатите и личностното развитие са поставени като основа за ефективната комуникация в екипа, както и за приноса за просперитет и изграждане на модерни и функционални профили.