Спортно училище “Стефан Караджа” – CODIFY Хасково 2023

Спортно училище “Стефан Караджа” Хасково открива днес новата учебно-тренировъчна година.

Десетки години спортна слава за училището, града и Родината!
През всички тези години възпитаниците на училището се отличават в обществото като отговорни, дисциплинирани и уважавани граждани.
Поздравяваме ръководството, треньори и учители, както и всички настоящи и бивши ученици, родители, бивши и настоящи служители и приятели на спорта!

Директор Силвия Тенчева е майстор на спорта. 3 пъти е шампион на България в дисциплината висок скок. Съратник със Стефка Костадинова. Завършва НСА – лека атлетика, треньор и учител. Играе и баскетбол в Софстрой при легендарната Виолета Цолова. Мести се в Хасково. Работи като учител по физическо възпитание в Професионална гимназия по автотранспорт; журналист в Първо частно радио – радио Метроном FM 87.6; главен експерт към ММС за област Хасково и Кърджали. А днес е директор на Спортно училище “Стефан Караджа” град Хасково.

НА ДОБЪР ЧАС!

📚CODIFY – Хасково – културната среда на талантите…изкуство…спорт…и още…
🗓️1 ноември 2023 – Ден на народните будители

Посвещаваме новия брой на списание CODIFY, именно на културата, изкуството и спорта тук, в Хасково, където с достойнство и вяра даровитостта цъфти!

Списание CODIFY можете да четете онлайн тук https://elenanobleschooling.org/codify, а комплиментите книжна версия Ви очакват тук https://elenanoble.org/комплименти/#book.