Станислава-Владимира дари “Житейности – антрефиле”

Станислава-Владимира дари книгата си “Житейности – антрефиле” на Фондация “Елена Благородна – човечността е непреходна”.

“Здравейте, благонравни хора!
Представям Ви книгата ми “Житейности – антрефиле”!
Работих върху нея в последната година, като включих пъстрило от поезия, есета, разкази, размисли и мисли от и за живота. Разноцветност от любов, житейност, политика, човешки взаимоотношения. Нюанси на преживявания, емоции и разбирания.” – Станислава-Владимира

Произведението е комплимент за поддръжници, дарители и съидейници на Фондацията с уважение към оказаната подкрепа за развитие на колектив в обществена полза.
Комплиментът “Житейности – антрефиле”

По същата рамка на схващане “Житейности – антрефиле” следва принципността на “С любов благословени” и “Предизвикано от…ТОЙ”.

“Разпространявайки “Житейности – антрефиле”, като уважителен знак, позволява на изданието да остане независимо и почтено. Съхранението на книжовността и българския език е кауза, която застъпвам неизменно, като вярвам, че хората ще търсят коректното в езика ни точно както следва да се учим всеки ден, да търсим нови знания. Създаването на колектив от съидейници, които да откриват смисъл в образователните и креативни проекти в обществена полза, е значимост, която заслужава своето отличие, така че актът ми на дарение определям като естествен жест към хората с култура за развитие на обществото.” – Станислава-Владимира

“Житейности – антрефиле”, Станислава-Владимира
184 страници
2 октомври 2023