CODIFY брой 11 януари 2024

Здравейте, благодарни и личностно развиващи се хубави хора!

Днес, в Международния ден на думата БЛАГОДАРЯ, Ви представям новия брой на списание CODIFY Мотивация за развитие: Когато мотивацията е знание! – винаги специално за Вас!

Правим за Вас, чрез първото по рода си списание в България, списание CODIFY, Мастър Мотивация за външна мотивация чрез уникални хора, които не само Ви подкрепят чрез споделеното, но са и намерили най-мотивиращите свои начини, откровения, мисли и опит, за да Ви вдъхновят и докажат, че Мотивацията е знание!

📌Виолина Недкова – Виви (медии и комуникация)
📌Диляна Маринова (туризъм и грим)
📌Иван Минев – Лицето от корицата (право)
📌Лора Стаматова – CODIFY авторът (право и литература)
📌Мъжете от семейство ДИМИТРОВИ (Георги Димитров, Владимир Димитров и Ивайло Димитров) – етично поведение, спортен дух и културни ценности! (спорт и FunFit)

🇧🇬И перличката на броя, детето-чудо, носителката на над 40 национални и международни музикални отличия – изключителната Елизабет Армен Амбарцумян.
Елизабет влиза в броя с необятните обич и подкрепа на красивата си и добронравна майка Манита Вартан, която е Мисис България International 2022 и Мисис Европа 2023.

В CODIFY Мотивация за развитие: Когато мотивацията е знание! са разработени за Вас над 20 теми за личностно развитие, приложими във всяка сфера на таланта, допълнителни знания, чрез които да се справяме с ежедневните предизвикателства.

Ето и част от темите в броя:

📌Мотивация – двигателят в работата
📌Лидерство – вдъхновение и правилност
📌Култура – усещане за ред
📌Етика – добрите поведение и управление
📌Емоционална интелигентност – разпознаване, разбиране и контрол
📌Креативност и критичност – творческото мислене
📌Дизайнерско мислене – в обувките на крайния потребител
📌Комуникация – основно житейско умение
📌Публично говорене – отворени възможности
📌Екипност – разнообразие от ползи
📌Психично здраве – състояние на благополучие
📌Време – заети или продуктивни
📌Решение – икономика и поведение
📌Преговори – сътрудничество
📌Проекти – практически подход
📌Промяна – успех или неуспех
📌Иновация – необходимост от рискове
📌Проблеми – разрешаването като жизненоважно умение
📌Ръководни умения – добрите управленски умения
📌Убеждаване – тактика при преговори
📌Знания – метрика за управление: съзнаване, поведение, производителност, резултат

Изданието е с образователна и културна стойност, като съвкупност от образованост, знания и възпитание, приемани като характерна черта на интелигентния човек във всички времена.
Изданието оказва подкрепа към мотивацията за справяне с ежедневните предизвикателства, оценявайки образованието като основна ценност.
Списание CODIFY не е продукт на материалното, това е произведение, което крепи, укрепва, застъпва и цели да запази във времето непреходни морала, разбирателството, но и културния дух за възпитателен и примерен мотив в индивидуалността човек към човека.

По идея на Станислава-Владимира, с благодарност уважаваме читателите, с благодарност сме признателни към всеки с принос към знанията, ала и с радост ги предаваме един на друг.

Списание CODIFY можете да четете онлайн тук https://elenanobleschooling.org/codify, а комплиментите книжна версия Ви очакват тук https://elenanoble.org/комплименти/#book.

Станислава-Владимира
/председател Фондация “Елена Благородна – човечността е непреходна”/
/творчески и технически ръководител списание CODIFY/