CODIFY брой 2022

“Здравейте в четвъртък 1 декември 2022. CODIFY 2022 e за ВАС, малки и големи!

Да създаваме списание CODIFY е ценност за развитие на общността, тъй като този проект е изключително специален, срещайки ни с млади хора, творци, изразители, мислите, които не просто вдъхновяват, а показват мъдрия си поглед към света. И така подходът към света и мисълта на новото време на колектива от пишещи и творящи млади лидери застъпват мотивацията за изграждане на смислена и вдъхновяваща общност.

И в този смисъл младите хора, както и техните родители, трябва да знаят, че всяка мисъл, всяка идея и всяка активност са важност за колектива. Колектив на обществена полезност. Мотивационната линия е ключът за приобщаване и към фундаменталната ни цел за съхраняване на националната идентичност чрез грамотната употреба на българския език. Обучима форма за намерение към изграждане на добродетели.

Смисълът от мечтите и целите остава непроменен – грамотни хора със самочувствие от постигнатото чрез честен труд и усилия, творци и лидери.

А аз, като творчески и технически ръководител на CODIFY, Ви виждам в успех във всяка житейска крачка за знания! И не забравяйте, Вие сте чути и прочетени чрез грамотност чрез реализацията на списание CODIFY!

🔵 Трансфер на знания
🔵 Значими дейности
🔵 Образование
🔵 Български език

Уважаеми мислители и вдъхновители, част от CODIFY 2022,

🌍 благодаря Ви, че станахте съидейници на фундаменталната цел на списанието за съхранение на националната идентичност чрез грамотната употреба на българския език;
🌍 благодаря Ви, че подходихте професионално към отговорността си да бъдете будители;
🌍 благодаря Ви, че предадохте мотивация към читателите;
🌍 благодаря Ви, че създадохте екип, но същевременно смело демонстрирахте индивидуалност;
🌍 благодаря Ви, че бяхте ВИЕ!”

 инж. Станислава-Владимира Станкова, председател Фондация “Елена Благородна – човечността е непреходна”

🌍💚💙📚
ЗАРА СКУЛ И МАЛКИТЕ МИСЛИТЕЛИ, ЕВА ДИМИТРОВА С РУБРИКАТА НА ЕВА, ГЕОРГИ ГЕЛОВ, ЙОАНА КРЪСТЕВА, ВИТАМИНА МАГИ И ВИТАМИНА ВАЛЕНТИНА, СЕМЕЙСТВО ДАМЯНОВИ – ПЕТЯ, ВАЛЕНТИН, ЙОРДАН И БОЖИДАР, СЛАВЕЯ ДРАГАНОВА, ЙОАН СИМЕОНОВ, МАРИЕЛА ЧИЛИКОВА, НАДЕЖДА ТЕВЯШОВА.

Не пропускайте списание CODIFY тук https://elenanobleschooling.org/codify, а комплиментите Ви очакват тук https://elenanoble.org/комплименти/#book.