CODIFY sport Хасково 2024 – Знаменито издание: Станислав Дечев (Специален гост)

🗓️Списание CODIFY sport Хасково, специално за Деня на Хасково на 8 септември 2024!

Станислав Дечев /специален гост на броя/ – кмет на община Хасково – за спорта в Хасково, за хората в спорта, за спорта като най-силния посланик на Хасково по света и в България.

През месец май тази година кметът на oбщина Хасково Станислав Дечев беше избран за председател на Регионалния съвет за развитие на Южен централен район. На самото заседание Хасково представи три изключително модерни и амбициозни концепции.

И тъй като спортът е култура на развитото общество, в изданието обръщаме внимание на трите вида спорт в град Хасково – тенис, футбол и баскетбол – като Ви срещаме с историческите достижения на част от хасковския спортен елит. Разбира се, подготвили сме Ви специален гост на броя, интервюта, рубрики и послания със смисъл към всички граждани и гости на града.

Неизменно обаче, в подкрепа на таланта, обединяваме и интегрираме младежкия потенциал като хранителност на хасковското бъдеще.

Не само аплодираме достиженията като културна, спортна и обществена стойност на обществения живот, но отбелязваме значимостта на хората за град Хасково и значимостта на град Хасково за хората.

Подкрепяме културните ценности за физическа активност, професионален спорт, образование и грамотност, защото едно развитие е протегната ръка от успелите към даровитостта – от поколение на поколение.

#ХасковоМоже #ХасковоВсърцето

Списание CODIFY можете да четете онлайн тук https://elenanobleschooling.org/codify